Karmično zdravljenje čustvenih ran – pot iz »začaranega kroga«

Karmično zdravljenjeZakaj je karmično zdravljenje čustvenih ran pomembno? Zato, da se pocelijo, pozdravijo čustvene rane, ki ste jih kot Duša že prinesli s sabo v to življenje. Kajti to je tudi ena izmed nalog, ki si jih je vaša Duša izbrala za to življenje.

.

Ne da bi se tega zavedali, se v vsakdanjem življenju, odločate in delujete na podlagi preteklih slabih izkušenj. Velikokrat prav zaradi ran, ki ste jih prinesli že s sabo v to življenje.

.

Odločate se iz strahu pred tem, da bi bili spet ranjeni ali prizadeti. Skozi življenje vas vodijo odločitve, ki ste jih sprejeli iz nezavednega strahu in ne iz Ljubezni.

.

Vsakršno delovanje iz strahu vas odmika od vaše Duše, od Svetlobe v vas. Posledično ne zmorete sprejeti vse podpore in blagoslovov, ki so vam ves čas na voljo. (1)

.

Karmično zdravljenje čustvenih ran vam pomaga, da najdete pot iz »začaranega kroga«…

.

Ste se kdaj znašli v situaciji, ko se vam kljub vsemu, kar počnete, v življenju vedno znova pojavljajo ene in iste situacije? Okoliščine so sicer morda druge, a v bistvu se vam ponavlja ena in ista lekcija…

.

Karmične raneŽal se vam bodo te situacije ponavljale toliko časa, dokler ne spoznate in ozavestite, kaj se vaša Duša uči skozi te izkušnje. S tem se bo začelo tudi karmično zdravljenje čustvenih ran, ki so vas do sedaj vodile v življenju. (2)

.

Kajti še tako globoke čustvene rane s tem, ko jih ozavestite, izgubijo svoj naboj, svojo moč in vi ste bolj svobodni in bolj povezani s svojo Dušo, s Svetlobo.

.

Zato je dobro, da se čim večkrat v življenju vprašate: »Kaj se moja Duša uči v tej situaciji, skozi to izkušnjo?« Pri tem bodite s pozornostjo čim bolj usmerjeni navznoter, k samemu sebi.

.

Pri vsem tem pa ne pozabite, da ste kot Duša s sabo prinesli tudi vso podporo in pomoč. Na voljo vam je, da pocelite svoje ranjene dele, se osvobodite bremen, ki vas ovirajo pri tem, da bi zaživeli skladno z namenom svoje Duše.