Se duša dvojčica vrača v vaše življenje?

se duša dvojčica vračaSte se že kdaj znašli v situaciji, ko ste srečali svojo dušo dvojčico, pa se zadeve niso izšle tako, kot bi si želeli? Verjetno se sprašujete ali se duša dvojčica vrača. Ali boste dobili še eno priložnost za srečanje s svojo dušo dvojčico?

.

Se duša dvojčica vrača tudi, če je ne opazimo?

.

Namesto odgovora na to vprašanje vam bom povedala kratko zgodbo, ki sem jo že dolgo nazaj nekje prebrala.

.

Zgodba govori o angelih in ženski (in prav lahko bi bil to tudi moški). Močno si je želela srečati svojo dušo dvojčico, svojega partnerja po Duši. Žal pa je ženska v vsakdanjem življenju kar nekako pozabila nase, na svoje Bistvo. Hitela je za vsakdanjimi opravki, vedno se je ravnala in hodila po ustaljenih poteh. Tega je bila navajena in bilo ji je udobno. Tudi v službo je šla vsa resna in urejena, vedno po isti poti – ker so to počeli vsi okoli nje.

.

duša dvočicaIn ko ji je Življenje na pot poslalo njenega partnerja po Duši, njeno dušo dvojčico, ga ob bežnem srečanju na ulici niti opazila ni. Kajti ni bil takšen, kot si ga je predstavljala v svoji glavi, v svojem umu. Ni se skladal z njenimi miselnimi okvirji.

.

In ker se duša dvojčica vrača vse dokler je z vidika Duše to smiselno, ji je Življenje podarjalo vedno nove priložnosti. Njena duša dvojčica jo je večkrat čakala le malce stran od njene ustaljene poti v službo. Pa vendar se nikoli nista srečala. (1)

.

Eden izmed angelov (ki so vsi »navijali« za to, da se spoznata) je vprašal glavnega angela, kaj naj ženska stori, da bo končno srečala svojo dušo dvojčico. Dobil je zelo preprost odgovor. Rekel mu je: »Zjutraj naj obleče dolgo zeleno krilo in gre v službo po poti le ulico stran od te, kjer hodi sedaj.«

.

In angel je vedel, da bo ženska morala močno spremeniti svoj način razmišljanja in pogled na Življenje, da bi za službo oblekla zeleno krilo.

.

Pa vi, ste pripravljeni obleči zeleno krilo in stopiti iz okvirjev svojega ustaljenega načina razmišljanja, življenja? (2)