Razlika med dušo in duhom, ki jo je dobro poznati

razlika med dušo in duhomAli obstaja razlika med Dušo in duhom? Seveda obstaja, in to velika!

.

Duša je vaš večni, najčistejši in najlepši del.

.

Prihaja iz čiste Svetlobe in vam v vsakem trenutku življenja nudi neskončno podporo. Hkrati vaša Duša za vas nosi darove in talente.

.

Nekoč so že bili vaši. Sedaj se jih spet lahko spet spomnite in vzamete za svoje. In tudi če sem vam zgodi, da na trenutke ali celo za daljše obdobje »pozabite« na svojo Dušo, je le-ta ves čas z vami. Čaka, da se spomnite nanjo. Čaka, da začutite Svetlobo, Ljubezen in Lepoto v vas in se s tem odprete za podporo in darove, ki jih ima za vas. (1)

.

Po drugi strani pa beseda »duh« predstavlja le majhen košček človekovega astralnega telesa, ki se ob njegovi smrti ni razgradil.

.

Astralno telo je eden izmed energijskih ovojev človeka. V njem so »shranjeni« miselni vzorci, prepričanja, čustvene reakcije in lekcije. Duša se jih je prišla v to življenje naučiti oziroma ozavestiti. Pogosto se zgodi, da se ne razkrojijo deli astralnega telesa. Lahko da nosijo močan čustveni naboj ali so vezani na različne odvisnosti, kot npr. od alkohola ali nezdravih odnosov.

.

Zakaj je dobro vedeti, kakšna je razlika med Dušo in duhom?

.

Duša in duhTako kot se lahko pogovarjate s svojo Dušo in jo prosite za pomoč, uvide, za vodstvo, se lahko pogovarjate tudi z Dušami drugih ljudi. (2)

.

Pri tem ni pomembno, ali so te osebe še žive ali so že umrle. Pomembno pa je, da vedno, ko želite komunicirati z osebami, ki so že umrle, pri tem vedno nagovarjate Dušo, Višji Jaz te osebe.

.

Kajti v nasprotnem primeru se vam kaj hitro lahko zgodi, da boste komunicirali le z majhnim, nerazkrojenim ostankom astralnega telesa. Slednji nima nobene veze z Dušo, resničnim Bistvom človeka. In tudi zaradi tega je dobro vedeti, kakšna je razlika med Dušo in duhom.

.

In če se kdaj znajdete v obdobju v življenja, ko se vam zdi, da so vas vsi zapustili ali da nikomur ni mar za vas… Ne pozabite, da je vaša Duša ves čas z vami, vas neskončno ljubi in vam je na voljo za vso pomoč in podporo, ki jo potrebujete.