Srečanje z dušo dvojčico in 5 nasvetov, kako ustvariti pogoje za to

Vsaj v kakšnem trenutku svojega življenja ste se verjetno spraševali, kaj bi bilo potrebno storiti za srečanje z dušo dvojčico, s svojim dušnim partnerjem. Kaj storiti, da bi končno lahko zaživeli v harmoničnem, izpolnjujočem partnerskem razmerju.

srečanje duše dvojčice

.

To željo premnogokrat spremljajo sanjarjenja o princu na belem konju, ki vas bo našel in rešil vse vaše težave. No, naj vam kar na začetku povem, da vaša duša dvojčica najverjetneje ni in ne bo »princ na belem konju«, ki vas bo čudežno rešil, temveč »le« oseba, ki vas bo predvsem vzpodbujala v vaši rasti. Vzpodbujala k temu, da postanete to, kar resnično ste – Svetloba na Zemlji.

.

Žal pa mnogokrat ta vzpodbuda ni tako idealna in romantična, kot bi si želeli oz. kot si to predstavlja vaš um. Kajti duša dvojčica ne bo nasedla (zavestnim ali nezavednim) manipulacijam vašega uma. Uma, ki najde nešteto razlogov, zakaj nečesa ne morete storiti, postati; zakaj raje ostajate v vlogi žrtve, namesto da bi zaživeli svoje dušne potenciale.

Več: Vedeževanje Merkaba

.

Pa vendar je srečanje z dušo dvojčico nekaj najlepšega, kar vam lahko prinese življenje.

duša dvojčica

Kajti z dušo dvojčico lahko drug drugega vzpodbujata in vodita v smer, da zaživita vsak svoje najvišje potenciale. Da sprejmete in izkoristite vsa darila, ki ste jih kot Duša prinesli s sabo za vsa področja tega življenja.

.

In tudi zaradi tega se je vredno potruditi in ustvariti pogoje za srečanje z dušo dvojčico. (1)

.

Kako torej s čisto praktičnega vidika začeti in ustvariti pogoje za srečanje z dušo dvojčico?

.

1. Kar je najbolj pomembno, je to, da ste vi sami v stiku s svojo dušo. Kajti le tako boste lahko začutili dušo druge osebe in prepoznali svojo dušo dvojčico.

Več o tem si lahko preberete tudi v tem zapisu.

.

2. Da ustvarite pogoje za čutenje svoje duše in s tem za srečanje z dušo dvojčico, pa lahko začnete tudi čisto na fizičnem nivoju. In sicer tako, da dobro poskrbite za svoje fizično telo.

srečanje duša dvojčica

  • Poskrbite za dovolj gibanja na svežem zraku, saj s tem zagotavljate, da tudi energija v vašem telesu nemoteno teče.
  • Jejte čim bolj čisto, naravno in nepredelano hrano z veliko temnolistnate zelenjave, pri tem si lahko pomagate tudi z naravnimi dodatki k prehrani.
  • Pijte dovolj tekočine – to je vsaj 1,5 do 2 litra vode na dan (če nimate zdravstvenih težav, ki bi vam to onemogočale), (2)
  • Vzemite si dovolj časa tudi za počitek..

     

3. Da dobro poskrbite za svoje eterično telo – energijski ovoj, ki prežema fizično telo in ga oskrbuje z vitalno energijo.

.

  • Tudi tukaj si lahko pomagate s tem, da pijete dovolj tekočine in da čim več časa preživite v naravi, na svežem zraku. S tem »poženete« energijo po telesu in okrepite eterično telo, ki je nosilec vitalne energije.

  • Predvsem pa, da ste kreativni in da počnete čim več tega, kar vas iskreno veseli, v čemer uživate.

Krepko in zdravo eterično telo lažje zdrži obremenjujoče pritiske negativnih misli in čustev ter tako ohranja vaše dobro počutje. (3)

.

duše dvojčice

4. Pomembne pa so tudi vaše misli in čustva, oz.  vaše astralno telo.

Le-te je dobro ohranjati čim bolj »čiste«, brez čustvenih reakcij inusmerjene v sedanji trenutek.

Zato se vsakič, ko se zalotite, da razmišljate o preteklosti ali skrbite glede prihodnosti, zavestno z mislimi prestavite v sedanji trenutek – globoko zadihajte in par trenutkov samo opazujte svoji dih.

S tem se zberete v sedanjem trenutku. V času, kjer je vaša moč za spremembo in čas oz. prostor, kjer lahko začutite prisotnost svoje Duše.

5. Poskrbite pa tudi, da je tudi vaš dom čist, urejen in brez odvečnih stvari.

Kajti tako vas bodo lahko tudi energije doma podpirale v tem, da boste bolj čutili svojo dušo, ji lažje sledili. Tudi v smeri, da si ustvarite priložnost za srečanje z dušo dvojčico. Ko dom fizično prečistite, si za vzdrževanje dobrih energij lahko pomagate tudi s kvalitetnimi, naravnimi eteričnimi olji.

.

duša

.

Ob vsem zgoraj naštetim pa ne pozabite – ključ za srečanje z dušo dvojčico je v vas samih! V tem, koliko ste povezani s svojo dušo. In koliko ste pripravljeni stopiti iz okvirjev svoje navidezne udobnosti  – stopiti korak po poti, ki ima smisel tudi z vidika vaše Duše.