Srečanje z dušo dvojčico in kako vedeti, ali ste pripravljeni na srečanje

Začetek vsakega partnerskega odnosa je neglede na to ali gre za srečanje z dušo dvojčico ali ne, vznemirljiv. Kajti v vaše življenje prinaša nekaj novega, svežega,… V izbrani osebi vidite le njene najlepše lastnosti. Saj poznate rek, da je ljubezen slepa, kajne? 😉 Čeprav menim, da to velja bolj za zaljubljenost kot ljubezen. In verjetno ste vsakič znova prepričani, da tokrat pa zares gre za dušo dvojčico.

A slej ko prej »rožnata očala« zgubijo svoj sijaj in življenje vidite bolj takšno, kot je v resnici. In bolj kot ste živeli v iluziji ter pozabili na pristno povezanost s samim samo in s svojo dušo, večja je razlika.(1)

.

Povezanost s svojo dušo je osnovni pogoj za srečanje z dušo dvojčico.

.

kako srečati dušo dvojčico

Kajti kakorkoli se morda trudite, da bi našli svojo dušo dvojčico, in jo ob tem iščete »zunaj sebe«, je zelo majhna možnost, da jo boste našli. (2)

.

In četudi jo morebiti najdete, je najverjetneje ne boste prepoznali. Kajti prav tako kot sreče, tudi ljubezni ne morete najti zunaj sebe.

.

Osnovni pogoj za srečanje z dušo dvojčico je namreč ta, da ste vi sami povezani s svojo dušo. Kajti le tako boste ob srečanju z dušo dvojčico le-to tudi prepoznali in se ustrezno (to pomeni iskreno!) odzvali..

.

Zato se bolj kot v iskanje svoje duše dvojčice usmerite v to, da boste čim bolj povezani sami s sabo, s svojo dušo. Več o tem, kako začutiti in se povezati s svojo dušo si lahko preberete tukaj.

Na ta način boste v življenju bolj prisotni, bolj budni. In tako boste z lahkoto prepoznali, ko bo prišlo do srečanja z dušo dvojčico.

.

Kje vas čaka vaša duša dvojčica?

.

kje srečati dušo dvojčico

Dobro je vedeti tudi, kje vas vaša duša najbolj podpira, da srečate svojo dušo dvojčico.

.

Oziroma katero je tisto področje v vašem življenju, kjer imate največ možnosti za srečanje z dušo dvojčico? Odgovor na to vprašanje je odvisen tudi od tega, kako so bili postavljeni planeti ob vašem rojstvu in kaj se vaša duša uči skozi to življenje.

.

To lahko razberete iz vaše astrološke karte. Če želite biti praktični in učinkoviti, vam je pri tem lahko v pomoč tudi vedeževanje.

.

Kako torej vedeti, ali ste pripravljeni na srečanje z dušo dvojčico? (3)

.

1. Dobro se počutite v svojem telesu in ste zadovoljni sami s sabo.

Kajti šele, ko ste zadovoljni sami s sabo, ko sprejmete sebe takšne kot ste (z vsemi dobrimi in »slabimi« lastnostmi), ko se imate radi,  vas lahko imajo drugi zares radi. (4)

.

2. V vsakodnevnem življenju počnete stvari, ki vas iskreno veselijo (služba, hobi, odnosi v družini, s prijatelji).

Pri tem se ne ozirate na miselne vzorce in mnenja okolice temveč delujete iz svojega notranjega, iskrenega zadovoljstva.

.

3. Jasno vam je, da se lahko »rešite« le sami in ne čakate, da vas bo čudežno rešil partner oz. »princ na belem konju«.

Kajti tudi, ko srečate in prepoznate svojo dušo dvojčico, se ne bo celotno življenje čudežno spremenilo samo po sebi. Še vedno boste v razmerju vi – z vsemi darovi in pomanjkljivostmi oz. »težavami« vred.

.

srečanje duše dvojčice

 4. Veste, da ste v vašem življenju najpomembnejši vi sami.

Zato se vsaj toliko, kot se ukvarjate z drugimi (partner, starši, (veliki) otroci, sosedje, sodelavci,…) ukvarjate sami s sabo. To pomeni tudi, da pri sebi odkrivate in živite, počnete tisto, kar vas resnično veseli, kar ima smisel tudi v vidika vaše duše.

.

5. Odgovornost za svojo srečo ste vzeli v svoje roke. 

Ne čakate, da se vam življenje »zgodi«, temveč sami iščete in ustvarjate priložnosti za srečno življenje. Pri tem ste usmerjeni k sebi, v svoje bistvo in ste pripravljeni opustiti stare, preživete miselne vzorce.

 .